Briketes, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Sters G, SIA, Veikals

Brīvības 97, Gulbene, Gulbenes nov., LV-4401
 Bērza briketes , Skaidu briketes Gulbenē, Labākās briketes

Imlitex Latvija, SIA

Daugavgrīvas 83, Rīga LV-1007
iekārtu tīrīšanas un dezinfekcijas līdzekļi, lopbarības piedevas, lopbarības soda, lopbarības krīts, sāls briketes

4 Plus, SIA

Abula 6b, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Sienu un griestu koka apdares materiāli:

Augstas kvalitātes apses furnitūra ir ideāli piemērota gan tradicionālās, gan modernās dzīvojamās telpas mūsdienīgam interjeram un eksterjeram.

Ziemeļu izskata apses koksne ir viendabīga, viegli un smalki krāsota un maigas tekstūras. Termiski apstrādāta apses koksnei ir silts brūngans tonis, savukārt tonēta koksne izstaro dabisku askēzi un eleganci.

 

ZL.LV iesaka

Būvserviss Roja, SIA, Veikals, būvmateriālu tirdzniecība

Roja, Bangu 2, Rojas pagasts, Talsu nov. LV-3264
Par veikalu:

Būvmateriālu veikalā "Būvserviss Roja" pieejami celtniecības materiāli, skrūves un stiprinājumi, jumta materiāli, krāsas un lakas, dažādi instrumenti, kā arī sadzīves un dārza tehnika. 

Pro Wood, SIA

Krustpils 145, Rīga LV-1057
Kompānijas produkti::

Zāģmateriāli: Koka brusas Сeltniecības dēļi C24 celtniecības dēļi Ēvēleti dēļi Neapzāģēti dēļi Koka mieti

Apdares dēļi: Apdares dēļi iekšejai apdarei Apdares dēļi arējai apdarei Terases dēļi Grīdas dēļi Žogu dēļi Pirts dēļi

Celtniecības materiāli: OSB plāksnes Minerālvate Hidroizolācijas plēve

Apkure: Kokskaidu briķetes RUF Kokskaidu granulas 6mm un 8mm Kurināmā šķelda un kokskaidas

Abio, SIA - Veikals / Noliktava – Valmiera

"Ķeizari" , Kocēnu pagasts, Valmieras nov. LV-4220
Produkti: ✓ Grīdas dēļi ✓ Ārējās apdares dēļi ✓ Iekšējās apdares dēļi ✓ Zāģmateriāli ✓ Terases dēļi ✓ Četrpusīgi ēvelētie materiāli ✓ Bezzaru priedes apdares līstes ✓ Krāsoti materiāli ✓ Kokskaidu briketes ✓ Kokskaidu granulas
ZL.LV iesaka

INESTA Consulting and Trading, SIA

Piņķi, Bezdelīgu 5, Babītes pagasts, Mārupes nov. LV-2107
Mūsu klienti:

"INESTA" klienti parasti ir pašvaldību iestādes, starptautiski enerģijas ražotāji, siltuma ražotāji, kā arī mazāki vietējie uzņēmumi ar atkritumu savākšanas, šķirošanas, apglabāšanas un pārstrādes prasībām. Mēs strādājam visā Eiropā, Tuvajos Austrumos un Āfrikā.

Par mums:

"INESTA", kas dibināta 2016. gadā, ir vadošais integrēto atkritumu apsaimniekošanas pakalpojumu un atkritumu savākšanas iekārtu piegādātājs. Mūsu pakalpojumu klāstā ir pabeigti risinājumi, atkritumu apsaimniekošana, konsultācijas atkritumu savākšanā, kā arī mēs esam vadošo atkritumu savākšanas iekārtu izplatītāji, papildus piedāvājot mūsu pašu augstas kvalitātes aprīkojuma klāstu.

Viss Dārzam un Mājai, Veikals

Nākotnes 1, Ķekava, Ķekavas nov. LV-2123
Apraksts: SIA "VIKRI K" ar dārzkopības preču tirdzniecību nodarbojas no 2001.gada. Piedāvājam plašā sortimentā sēklas, sīpolpuķes, sīksīpolus, minerālmēslus, dažādus mēslojumus un citus dārzkopībā nepieciešamus un noderīgus produktus, augu aizsardzības līdzekļus, repelentus, un citas preces, lai sekmīgi sētu, audzētu, vāktu ražu, priecātos par dārza skaistumu! Esam priecīgi, ka mūsu klientu vidū ir stādu audzētāji un apzaļumotāji, mazdārziņu īpašnieki, kuri atzinīgi novērtē mūsu piedāvāto sortimentu, preču kvalitāti un konkurētspējīgās cenas. Kā otrs mūsu darbības virziens ir ziedu tirdzniecība. Plašā piedāvājumā ir augi, grieztie ziedi. Pieņemam pasūtījumus pušķu un dekoru veidošanai dažādiem dzīves gadījumiem. Plašā sortimentā piedāvājam sveces, suvenīrus, dāvanas un veicam dāvanu saiņošanu. Tagad esam uzsākuši arī dziju tirdzniecību, aicināti visi rokdarbnieki.

Damaksnis, SIA

Saules 60a, Madona, Madonas nov. LV-4801
Apraksts: SIA "Damaksnis" ir kokapstrādes uzņēmums Madonā, kas nodarbojas ar mežizstrādi, kokapstrādi, zāģbaļķu iepirkšanu, koku zāģēšanu, ēvelēšanu un celtniecības materiālu tirdzniecību. Savā praksē piekopjam ātru un kvalitatīvu kokmateriālu apstrādi un izgatavošanu, lai mūsu klienti varētu īstenot iecerēto, vai tā būtu koka mājiņa vai guļbūve, vai jebkurš cits objekts, kam nepieciešami celtniecības materiāli. Veicam koku un baļķu transportēšanas pakalpojumus, baļķu izvešanu, kā arī mūsu saražoto kokmateriālu produkciju un pasūtījumus eksportējam uz Eiropas valstīm.

Abio, SIA - Veikals / Noliktava – Alūksne

"Vārpas" , Annas pagasts, Alūksnes nov. LV-4341
līstes, saaudzētas līstes, sētas dēļi, sētas dēlīši, sētas, ēvelēšanas pakalpojums, ēvelēšana, kokskaidu briketes , , kokskaidu brikešu ražošana, kokskaidu brikešu tirdzniecība, briketes , egles dēļi, priedes dēļi, apses

SB, SIA, Siltumtehnikas un apkures katlu veikals - noliktava

Latgales 444B, Rīga LV-1063
Preces: ✓ Akumulācijas tvertnes ✓ Apkures katli ✓ Apkures sistēmas aprīkojums ✓ Boileri un ūdens sildītāji ✓ Cauruļvadu sistēmas un veidgabali ✓ Dvieļu žāvētāji ✓ Granulas ✓ Granulu katli, granulu kamīni ✓ Hidrofori un izplešanās tvertnes ✓ Ugunsdrošie materiāli ✓ Ūdens filtri, korpusi, elementi ✓ Izolācija, stiprinājumi, blīvējamais materiāls ✓ Kamīni ✓ Kanalizāciju sistēmas ✓ Kondicionieri ✓ Kokskaidu briketes ✓ Pirts krāsnis ✓ Plītis, centrālapkures plītis ✓ Santehnika ✓ Saules paneļi un kolektori ✓ Siltā gaisa pūtēji ✓ Siltās grīdas ✓ Siltumsūkņi ✓ Siltumtrases ✓ Skursteņi ✓ Sprieguma stabiliators ✓ Sūkņi ✓ Šķidrumi apkures sistēmām ✓ Ventiļi, noslēgarmatūra, pretvārsti, filtri

Wood Point, SIA

Vējstūru 39, Rīga LV-1063
Apraksts:

SIA "WOOD POINT" – visplašākā spektra pakalpojumi kokmateriālu tirgū. Esam plātņu materiālu eksperti – piedāvājam saplāksni un tā produktus, citu koku sugu saplākšņa produktus, OSB3 plātnes, dažāda blīvuma kokšķiedru un kokskaidu plātnes. Veicam materiālu piegādi privātpersonām, lielākiem un mazākiem uzņēmumiem gan Latvijā, gan Eiropā un ārpus tās. Piedāvājam dažādus risinājumus plātņu izmantošanai, veicam lokšņu piezāģēšanas pakalpojumus, komplektējam materiālus dažāda apjoma un sarežģītības pakāpes projektiem.

Finiera saplākšņa un koksnes plātņu veikals Rusvi, SIA WOOD POINT

Aizputes 2b, Rīga LV-1046
Apraksts:

Ar prieku vēlamies paziņot, ka pēdējo mēnešu darbs pie uzņēmuma komunikācijas koncepta stratēģiskās attīstības ir noslēdzies un sākam to ieviest ikdienā. Esam spēruši pirmo, redzamāko soli, veicot uzņēmuma nosaukuma maiņu no SIA “RUSVI” uz WOOD POINT SIA.

Finiera noliktava Rumbula, SIA WOOD POINT

Vējstūru 39, Rīga LV-1063
Apraksts:

Mēs piedāvājam ļoti plašu SAPLĀKŠŅA STANDARTLOKŠŅU un to ATGRIEZUMU sortimentu, kurus ļoti plaši izmanto celtniecības darbos, mēbeļu ražošanā un citos saimniecības darbos. Precīzāk iepazīties ar finiera atgriezumu sortimentu, apskatīt pieejamos biezumus, izmērus, šķiras un daudzumu Jūs varat sadaļā – FINIERA ATGRIEZUMI.

SIA "WOOD POINT" piedāvā piezāģēšanas pakalpojumus un materiāla piegādi visā Latvijā!

APSES BRIKETES, Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

"Ozoli 1", Jaunlaicenes pag., Alūksnes nov., LV-4336
Informācija no uzņēmumu reģistra

ARVEL, SIA

Varoņu 61, Valka, Valkas nov., LV-4701
, briketes Smiltene, Briketes Valmiera, mizas briketes , nakts briketes , nakts briketes Valka, Nakts mizu, briketes 12kg iepakojumā, labākās briketes , apkures briketes , bērza briketes , baltās briketes , koku

Tavssiltums, SIA

Dalbe, Priežu 4, Cenu pagasts, Jelgavas nov. LV-3018
briketes no skaidām, Briketes NILSEN, Bērza kamīnmalka , Kurināmais, Briketes , Granulas, koksnes kurināmais, , skaidu briketes

Brikets, Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

Daugavas prospekts 61, Ikšķile, Ogres nov., LV-5052
Informācija no uzņēmumu reģistra

Sangla, SIA

Cesvaines 11, Rīga, LV-1073
Skaidu briketes , RUF, apkure, apkures briketes , briketes apkurei, kamīnbriketes, briketes par vairumtirdzniecības, Briketes apkurei, apkures briketes , kurināmās briketes . Granulas. Granulas apkure. Apkure granulas.

Akvarius, SIA

Tirzas 1, Rīga, LV-1024
, kokskaidu briketes RUF, PINI-KAY briketes , bērza briketes , malka, skaldīta malka, beramās akmeņogles, , fasētas akmeņogles, beramās kokskaidu granulas, fasētās kokskaidu granulas, kokskaidu briketes , skaldīta